Vi kender det alle sammen. Det at blive solgt af manager for senere at blive genforenet med ham i karrieren. Sådan en fryd. Her er de bedste eksempler på netop det. 

AF KRISTIAN PARIS

Xabi Alonso og Carlo Ancelotti

Bayern Muenchen v FC Ingolstadt 04 - Bundesliga

Alonso havde allerede vundet La Liga, to Copa del Rey og en Champions League, da Carlo Ancelotti valgt at sælge midtbanespilleren til Bayern i 2014.

To år senere blev selv sammen manager skiftet fra Real Madrid til Bayern og det betød et gensyn med spanieren, der indledte sit sidste år som professionel.

Yaya Toure og Pep Guardiola

Bayern Muenchen v Manchester City F.C  - Friendly Match

Barcelonas daværende manager Pep Guardiola solte Toure Yaya til Manchester City i 2010 for 240 millioner kroner efter en del uenigheder de to imellem.

Midtbanenspilleren har nu været i klubben i syv sæsoner, hvor han har vundet to Premier League mesterskaber. Men sidste sommer kom Guardiola til England, og derfor kan Toures tid nu være endeligt forbi i City.

1. Romelu Lukaku og Jose Mourinho

Chelsea v Hull City - Premier League

Den seneste tilføjelse til denne liste må siges at være de to her. Selvom Lukaku scorede mange mål på sine to udlånte sæsoner hos WBA og Everton valgte den daværende Chelsea manager alligevel at sælge belgieren.

Mourinho har nu sparet hele 650 millioner kroner sammen og hentet spilleren til en af Chelseas største rivaler, Manchester United, hvor den 24-årige angriber forventes at lave lige så mange mål.

Andrea Pirlo and Massimiliano Allegri

FBL-EUR-C1-JUVENTUS-TRAINING

Massimiliano Allegri var manager for AC Milan da klubben (uheldigvis) lod Pirlo gå på en fri transfer til konkurrenterne fra Juventus.

Juventus fik dengang ikke blot en af de bedste midtbanespillere i verden, nej de fik også hans tidligere chef, Allegri. Og de to vandt sammen the double før Pirlo endelig forlod hjemlandet til fordel for New York.