Den italienske midtbanespiller har givet udtalelser om, at han aldrig nogensinde var interesseret i at skifte til Barcelona, selvom de ville betale en enorm mængde penge for ham. I stedet var PSG-projektet mere interessant. Men hvorfor? Få svaret her: 

Af David Paris 

Den italienske midtbanespiller Marco Veratti har i et interview med det engelske medie The Telegraph og den italienske avis Tuttosport, afsløret, at ikke holdt ferie den sommer han skiftede til Paris Saint-Germain, da de krævede store ressourcer at finde ud af, om klubben var det rigtige for ham. Han fortæller også om en samtale med PSG-direktøren Antero Henrique, der kom til at have afgørende betydning for Verattis valg af arbejsgiver.

Da klubben fra den franske hovedstad for ikke formåede at vinde det franske mesterskab og samtidig røg tidligt ud af Champions League, var projektet i klubben på vaklende bund og Veratti og flere spillere overvejede at skifte væk. Det gjorde de ikke og klubben sørgede i stedet for at forstærke mandskabet endnu mere. Blandt andet med købet af Dani Alves, Kylian Mbappe og Neymar.

I den periode, kunne Veratti dog have skiftet til FC Barcelona og stort set være garanteret en startplads. Det fortæller han i et hudløst ærligt interview med førnævnte aviser.

Han fortæller: “For første gang i fem år, har jeg spekuleret over, om det egentlig er bedst at blive her. Det er det. Folk tror, at jeg spiller for PSG for pengene, men jeg kunne få den samme mængde penge et hvilket som helst andet sted. Det handler ikke om penge. Hvis jeg havde skiftet denne sommer havde flere klubber kæmpet om min underskrift for en overgangssum på over 750 millioner danske kroner. Og jeg ville have tjent mange flere penge.”

“Det samme er tilfældet med Neymar, han kunne have tjent lige så mange penge hos Manchester City eller Chelsea. Man han valgte PSG for projektets skyld. Præcis som mig.”