Marco Veratti er en attraktiv herre, og samtlige store klubber i Europa har uden omslag givet udtryk for deres interesse i den lille italiener, der til daglig spiller i franske PSG. Spørgsmålet er bare om han er tilfreds i den franske hovedstad, eller om han videre og flere trofæer? Læs med videre for at få svaret. 

AF KRISTIAN PARIS 

 

Den tidligere playmaker fra Pecara i Italien er ifølge det spanske medie  Don Balon ivrig efter at
komme til La Liga i fremtiden. Særlig er der én klub, der har hans opmærksomhed.
TOPSHOT-FBL-EUR-C1-PSG-BARCELONA

Veratti har udtrykt et ønske om at komme til at spille sammen med Lionel Messi, efter argentinerens outstanding præstation i weekendens El Clasico opgør mod Real Madrid.

Selvsamme medie hævder også, at Veratti allerede nu har bedt sin agent om at sikre ham et skifte til den catalonske storklub i det komme transfervindue til sommer.

Veratti har eftersigende også den nuværende midtbanegeneral og Barcelona spiller Andres Iniesta som ét af sine helt store forbilleder. En spiller, som Veratti på mange måder minder om, og som han på mange måder ville kunne erstatte, såfremt den aldrende kaptajn vælger at stoppe karrrieren eller forlade sin barndomsklub.

Paris Saint-Germain v FC Barcelona - UEFA Champions League Round of 16: First Leg

Veratti er faktisk hele otte har yngre en Iniesta, der er 32 og Veratti kun 24. Den gyldne æra synes at være forbi for den lille midtbanespiller, eftersom han faktisk kun er startet inde for klubben i 10 kampe i denne sæson.

PSG er dog, forståeligt nok, ikke helt glade ved ideen om, at Veratti skulle forlade Parc des Princes til sommer. Veratti har i denne sæson været en af de bærende kræfter på holdet, hvorofr Barcelona også skal af med en stor pose penge, hvis italieneren skal forlade den franske hovedstad.

Men Barcelona er dog alligevel favoritter til at skrive under med Veratti, der jo selv har udtrykt et ønske om at komme til Spanien. Modsat er Barcelonas evige rivaler fra Real Madrid også interesseret i midtbanespilleren.