(Photo by Julian Finney/Getty Images)

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

Jose Mourinhos Chelsea-mandskab har ikke haft den bedste sæsonstart, med kun fire point i fire kampe. Det er den næstdårligste sæsonstart nogensinde for forsvarende mestre af Premier League-titlen. Kun overgået af Blackburn Rovers der en gang i tidernes morgen formåede at samle tre point sammen i sæsonens første fire kampe. På trods af alt dette kan vi sagtens blive enige om, at Jose Mourinho er blandt verdens allerbedste fodboldtrænere og det beviser han, når bogen Guinness World Records udgives om ikke så længe. Portugiseren har nemlig hele fire verdensrekorder med i samme bog.

Flest point i en Premier League-sæson

I Mourinhos første periode hos London-klubben fra 2004 til 2007, vandt han Premier League én gang i sæsonen 2004/2005. Her samlede klubben 95 point sammen, hvilket er det højeste antal nogensinde i en enkeltstående Premier League-sæson.

Mindst mål lukket ind

Chelsea-chefens anden rekord blev lavet i samme sæson som de 95 point, for hans hold lukkede nemlig kun sølle 15 mål ind, og det er det laveste antal scoringer imod et hold, igennem en hel Premier Leaugue-sæson, nogensinde.

Flest hjemmekampe ubesejret i træk

Gennem den portugisiskes to perioder hos Chelsea fra førnævnte 2004 til 2007 og fra 2013 og til nu, formåede han at spille hele 77 kampe på hjemmebanen Stamford Bridge uden at tabe. Dette er det højeste antal ubesejrede hjemmekampe i træk nogensinde for et Premier League-hold.

Yngste til nå 100 Champions League-kampe som træner

Den sidste rekord Mourinho får i Guinness World Records er, at han er den yngste mand til at være træner i 100 Champions League-kampe med alderen 49 år og 12 dage. Dette opnåede han i 2012, da hans daværende hold, Real Madrid, spillede mod Manchester City, i en kamp som endte 1-1.

Ja du kan sagtens være tiffreds med dine præstationer Special One (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Ja du kan sagtens være tiffreds med dine præstationer Special One (Photo by Alex Livesey/Getty Images)