Bayern München har nu annonceret, at en af deres absolut bedste spillere stopper til sommer. Han stopper i hvert fald i klubben.

Som i måske kan have gættet jer frem til drejer det sig om den franske landsholdsspiller Franck Ribery, der nærmest har opnået legende status i Bayern München.

Kantspilleren har tilbragt hele 12 år hos Die Roten, men til sommer bliver hans kontrakt altså ikke forlænget. Det betyder, at han skal sige farvel til den klub, der har været hans hjertebarn i mere end et årti.

Bayern bekræftet nyheden på deres officielle hjemmeside. De skriver også, at der bliver holdt en mindekamp for ham i 2020.

Ribery får mindekamp

“Da jeg kom til Bayern var det en drøm, der gik i opfyldelse. Det bliver bestemt ikke let at sige farvel, men jeg glemmer heller ikke, hvad jeg har opnået med klubben. Vi har vundet så meget – mere end 20 trofæer” slog Ribery fast.

Han kom til Bayern München i sommeren 2007 fra franske Marseille. Han har siden haft meget succes med klubben. Alt i alt har han vundet Bundesligaen hele otte gange, løftet Champions League trofæet i 2013, hvor Ribery lagde op til det afgørende mål på Wembley.

MUNICH, GERMANY – FEBRUARY 27: Franck Ribery of FC Bayern Muenchen in action during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and FC Koeln at Allianz Arena on February 27, 2015 in Munich, Germany. (Photo by A. Pretty/Getty Images for FC Bayern)

Klubben takkede duoen Robben og Ribery for deres tjeneste for klubben. Die Rotens nummer syv har spillet over 422 kam,pe og lavet over 123 mål.

Efter Borussia Dortmund kun formåede at hente et enkelt point i kampen mod Werder Bremen i lørdags, betyder det, at Bayern kan sikre sig deres syvende Bundesliga titel i træk denne weekend. Ribery scorede i klubbens 3-1 sejr over Hannover 96. Det betyder, at de blot skal vinde over Leipzig for at være tysk mester endnu en gang.

Sol.dk

SOL er mest kendt for sit emailprogram. Sidste år blev Sol.dk dog lavet om til nyhedssite med daglige nyheder.