Det er ingen hemmelighed, at Man Utd ikke har haft verdens bedste sæsoner de seneste par år. Ja, faktisk er det ikke siden Sir Alec Fergusons afsked, at de har spillet op til mediernes og fansene forventninger. 

AF KRISTIAN PARIS 

Men det kan klubben faktisk rette op på, på trods af, at de igen i år har skuffet fælt ved kun at slutte nummer seks i ligaen i år, og på den måde endnu en gang undgå Champions League bold i næste sæson.

Der er dog en mulighed for, at klubben stadig kan optræde i verdens fineste klubturnering i den nye sæson. Det kræver nemlig, at de røde djævle vinder Europa League finalen på onsdag, hvor de møder de hollandske giganter Ajax Amsterdam.

Nu ser det dog lidt mindre lyst ud, eftersom en af klubbens allerstørste stjerne bærer på en ‘ hemmelig’ skade’. Paul Pogba er måske en overraskende tilføjelse til Mourinhos skadesliste forud for kampen på onsdag.

Medier slår nemlig fast, at franskmanden har været i Holland for at få behandling for sin ‘hemmelige’ skade.

 (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Pogba har seneste misset klubbens sidste to kampe i sin første sæson på Old Trafford – angiveligt på grund af en knæsehase skade. Ifølge samme medier, er Pogba under en form for langtidsbehandling, der sigter mod at få den 24-årige franskmand klar til næste sæson.

 United vil udover at mangle Pogba også være uden Zlatan, Marcos Rojo, Luke Shaw og Ashley
Young. Ydermere er også Eric Bailly og Maroune Fellaini heller ikke til rådighed.

 

Noget tyder dog på, at Mourinho ikke er bleg for at stille op med et ganske ungt hold, eftersom klubbens seneste sejr over Crystal Palace i går blev vundet af det yngste United hold nogensinde – alligevel er det stadig over to år ældre end det Ajax mandskab som klubben stor overfor på onsdag.