Sønnen til Bayern Münchens midtbanespiller Arturo Vidal har taget de social medier i brug for at komme med et hinte om, hvor hans far i fremtiden kommer til at spille.

Det spanske medie Mundo Deportivo skriver, at Vidals søn, Alonsito, hævder, at hans far formentlig forlader Allianz Arena denne sommer. I de seneste par måneder har der været adskillige rygter, der har sået tvivl om chilenerens fremtid i Bundesligaen.

Mediet slår fast, at sydamerikaneren vil komme til at koste omkring 260 millioner kroner, for uanset hvem, der køber ham. Det er det samme beløb som Bayern München selv betalte for Vidal tilbage i 2015.

Sønnen slår fast, at de to største bejlere til faderen er Barcelona og Inter. Vidal selv har ikke kommenteret på rygterne.

Han har spillet nogle rigtig gode sæsoner i Bayern München. Faktisk har han vundet en liga titel de sidste syv sæsoner. De seneste tre med Bayern og fire inden med Juventus.

05.04.2016,

Det er svært at finde ud, hvor meget hold, der er i Vidals kun ni-årige søn. Han er formentlig bare ude på at få noget omtale på de sociale medier eller noget lignende.

Barcelona er dog på udkig efter en spiller, der kan erstatte Andres Iniesta, der netop er holdt op i klubben. De har netop sendt Paulinho tilbage til Kina, hvorfor de mangler en central midtbanespiller. Og sådan en er Vidal jo et rigtig godt bud på.

På den anden side er Barcelona også ved at sælge Yerry Mina – eller i hvert fald udleje ham. Catalonierne har senest solgt deres venstreback Lucas Digne til Everton. Nu vil de så sælge yderligere spillere denne sommer.

De har ellers hentet Arthur som er godt bud på en central midtbanespiller i klubben.