GettyImages-491397196

Zinedine Zidane (Getty Images)

Den tidligere franske Real Madrid stjerne Zinedine Zidane, som i dag er træner på Real Madrids B-hold gik til angreb på de evige transferrygter om Real Madrid stjernerne. Sådan lyder det fra det engelske sportsmedie thescore.com.

Til journalisternes nærgående spørgsmål om Cristiano Ronaldo gav Zidane dette svar:

 “Nej – han er ikke til salg. Storslåede spillere er hvad mange mennesker vil læse om, og det er det er derfor der bliver skrevet om dem, men hvad skulle Real Madrid vinde ved at sælge verdens bedste spiller.”

Og hvis nogle ikke lige havde fanget at Zidane mener, at Ronaldo klart overgår Messi fik han det lige slået lidt ekstra fast:

“Cristiano Ronaldo har været den bedste spiller i de sidste års, og han ved at han er den bedste.”

Da journalisterne spurgte ind til Gareth Bale og om det var på tide, at komme af med ham, så var svaret endnu en gang klart fra Zidane:

“Selvfølgelig vil de andre klubber have fat i Gareth, han er en af verdens absolut bedste spillere, men jeg har svært ved at se hvordan vi kan gøre det mere tydeligt end vi har gjort det. Gareth har tydeligt sagt det. Hans agent har tydeligt sagt det. Real Madrid har tydeligt sagt det. Gareths fremtid er i Real Madrid. Vi køber de bedste spillere – Vi sælger dem ikke!

Tydeligere kan det ikke siges – Gareth Bale og Cristiano Ronaldo er ikke til salg!

Læs også: Real Madrids bedste spillere ever

Kilde: TheScore.com