Barcelonas vice-præsident Jordi Cardoner siger, at Neymar gerne vil vende tilbage til klubben, men dog arbejder man ikke på at købe den brasilianske angriber. 

Neymars fremtid i PSG virker usikker, efter en række spanske og franske medier har skrevet, at den brasilianske superstjerne skulle have sagt, at han har fortrudt sit skifte væk fra Barcelona. I et interview med en række spanske journalister fortæller vice-præsidenten i den catalanske klub, at angriberen gerne vil tilbage til FC Barcelona. Først understreger Jordi Cardoner dog, at det ikke er det bedste tidspunkt at tale om spillerindkøb.

”Vi er i en proces med spillerafgange i øjeblikket. Den udløber, når måneden slutter,” siger han med hentydning til de spillere, hvis kontrakter udløber i juni. 

”Det korrekte at sige, er, at Neymar gerne vil tilbage til FC Barcelona, men jeg er ikke enig i, at Barcelona skulle bekymre sig om at købe Neymar. Det ligger ikke på bordet. Der er mange ting ved hans afsked med os, som jeg ikke brød mig om. Men påstande om, at vi har købt Neymar passer ikke. Vi har holdt kontakten med ham. Han og mange andre vil til Barcelona,” siger Cardoner og pointerer, at han ikke er overrasket over, at brasilianeren gerne vil tilbage. Det er sket før, hvor både Cesc Fabregas og Gerard Pique er vendt tilbage til klubben. 

”Neymar er en fantastisk spiller, men omstændighederne ved hans farvel, skal også evalueres, hvis dette(et køb af Neymar) skulle blive en realitet.”

Det fremgår ikke, hvilke omstændigheder vice-præsidenten hentyder til, men hvorom alting er, så betalte PSG over 1,6 milliarder kroner for at købe Neymar i Barcelona. Og det må forventes, at pariserne vil have en stor del af de millioner hjem igen, hvis han skal sælges. 

I flere spanske medier forventes det i øvrigt, at Atletico-angriberen Antoine Griezmann skifter til Barcelona denne sommer.