Af Anders Lang Jensen

Malaga-angriber Sandro Ramirez er netop blevet spottet på et hotel i det centrale Liverpool forud for et muligt sommerskifte.

Photo by VI Images via Getty Images

Engelske The Mail skrev i sidste uge, at den unge spanske spydspids er på sin vej til Goodison Park i England, hvor Everton gør klar til at hente Sandro til klubben fra spanske Malaga. Nu ligner et skifte noget nær så godt som sikkert, efter angriberen nu er rejst til Merseyside.

En tilfældig fodbold-kender spottede den tidligere Barcelona-spiller på et hotel i det centrale Liverpool, hvor efter han lagde det op på sin Twitter-konto. Her ses det tydeligt, at der er tale om den unge spanske angriber.

Den 21-årige angriber forlod hjerteklubben FC Barcelona til fordel for Malaga sidste sommer på en fri transfer, og har i denne sæson leveret forrygende spil for klubben på den spanske sydkyst. Her er det blevet til 14 mål i 30 kampe for de blå og hvidstribede.

Nu mener mediet 90.min at et skifte er tæt på. Angiveligt har Sandro en frikøbsklausul i Malaga-kontrakten for så lidt som £5,2m (43 mio. danske kroner), hvilket Everton altså er klar til at indfri, og det må ses som noget af et scoop, hvis transferen går igennem, og den unge spanske topangriber skifter til Goodison Park.

Nu er han altså rejst mod det engelske for at færdiggøre skiftet og få de sidste personlige vilkår på plads. Manager Ronald Koeman så med egne øjne Sandro tilbage i maj måned, da han angiveligt scoutede spanieren i Malagas flotte 3-0 sejr mod Celta Vigo.