Mario Balotelli gik amok i weekendens kamp mod Marseille, da Nice lukkede tre mål ind på kun 10 minutter, efter man havde været foran 2-0, hvor Balotelli scorede det første mål.

Det er en skam, at Balotelli aldrig nåede sit fulde potentiale. Han er nu 27 år gammel og stadig mere en ballademager end en fodboldspiller. Men når han så endelig er en fodboldspiller, så er han fantastisk god.

Mario Balotelli of Nice during the French Ligue 1 match between Nice and Nantes at Stade Municipal du Ray on October 30, 2016 in Nice, France. (Photo by Pascal Della Zuana/Icon Sport) (Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Han var et kæmpe talent, da han spillede i Manchester City og da han for fem år siden scorede et fantastisk mål i semi-finalerne ved europamesterskaberne mod Tyskland, og mange tippede ham til at blive en fremtidig vinder af Ballon d’Or.

Men nu er vi i 2017, og han har stadig ikke vundet endnu, derimod spiller han i Nice, hvor han dog har gjort det fantastisk i periode, men hans temperement og dårlige opførsel påvirker stadig hans fodboldspil i høj grad.

Dette fik vi et eksempel på i weekenden, hvor han efter at have bragt Nice foran med 2-0, så lukkede Nice tre mål ind på ti minutter og det fik Balotelli til at gå amok i pausen.

I videoen kan man høre ham sige: “Tre mål på 10 minutter, tre mål på 10 minutter. Go F**k yourself.” Balotelli slår også hårdt imod væggen.

Det er den Balotelli vi alle kender og elsker. Det er også forståeligt hvorfor han var så sur, når Nice lige havde givet en komfortabel 2-0 føring væk.

Luis Gustavo blev udvist for Marseille i det 67. minut og alligevel formåede Nice ikke at komme tilbage i kampen, og måtte altså gå fra kampen med et nederlag på 4-2.

Nice har fået en meget blandet start, hvor de egentlig har været dårlige i Ligue 1, men har alligevel formået at banke Monaco 4-0, samt er de kommet fint fra start i Europa Leauge.