Manchester Uniteds målmand, David de Gea, har vist sine kvaliteter i denne pre-season, såvel som i buret, som i marken.

MANCHESTER, ENGLAND – MARCH 20: David De Gea of Manchester United celebrates victory after the Barclays Premier League match between Manchester City and Manchester United at Etihad Stadium on March 20, 2016 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Spanieren er almindeligvis kendt for at vogte buret, men i den seneste træningssession beviste han dog, at han også kan gøre sig til gavn i marken. Her viste han et par tricks og finter, og det blev sågar også til en tunnel.

Undervejs i et spil ‘Rondo’, som er en meget kendt træningsøvelse, hvor flere spillere bevæger sig rundt inde i midten, for at jagte bolden, og de øvrige spillere blot har én berøring til at få afleveret bolden, ødelagde De Gea hans målmandskollega, Joel Pereira, for groft.

Portugisiske Pereira har lige underskrevet en fireårig kontrakt på Old Trafford, og i træningssessionen forsøgte han at vriste bolden fra Manchester Uniteds nummer 1, men De Gea var for hurtig og på vidunderlig vis rullede han bolden mellem benene på Pereira.

De Geas reaktion, sammen med holdkammeraterne, er også genial.

Se også: AS Roma byder ny spiller velkommen – se den hylende morsomme video her