Lyon-spilleren Marcelo ser “vanvittigt” rødt for at komme til at slå dommeren gule kort ud af hånden på ham. 

Lyon-forsvarsspilleren Marcelo har modtaget et af de mest bizarre røde kort du nogensinde har set, efter dommeren utroligt troede, at Marcelo slog det gule kort ud af hånden på ham.

Den 30-årige brasilianer fik ellers et gult kort for at fælde en af Angers spillere på kanten af feltet, den beslutning alene, virker også meget kontroversiel efter at have set en video.

Men det gule kort blev altså hurtigt lavet om til et rødt, da Marcelo uheldigvis slog kortet ud af Mikael Lesages hånd, hvilket fik dommeren til at tage det røde kort op af baglommen og sende Lyon-spilleren i et tidligt bad.

Lyon førte 3-1 på daværende tidspunkt, men måtte forlade Stade Raymond Kopa med kun et point, idet Angers udnyttede, at Lyon kun var 10 man på banen og scorede derfor to gange, inden dommeren fløjtede kampen af.

Man må formode, at Lyon vil appellere den meget kontroversielle hændelse, som helt sikkert vil snige sig ind i historiebøgerne for et af de mest latterlige røde kort nogensinde.

Marcelo kom til Lyon i sommers fra tyrkiske Besiktas for en sum på omkring 70 millioner danske kroner, hvor han er gået ind og er blevet en fast starter med det samme.

Lyon har i denne sæson også købt det store tidligere Chelsea-talent Bertrand Traore, der også har imponeret indtil videre, samt Madrid-talentet Mariano Diaz, der ellers også fik kampe for Real Madrid i sidste sæson, og også imponerede med flere scoringer.

Men man må sige, at de får det svært, hvis dommeren skal vælge at smide deres spillere ud, fordi de kommer til at slå kortet ud af hånden på ham, det kostede trods alt en rimelig sikker sejr, der ville have hjulpet dem gevaldigt i Ligue 1.