Ingen skal chikanere Messis holdkammerater.. Foto: Albert Llop/Anadolu Agency/Getty Images

Ingen skal chikanere Messis holdkammerater.. Foto: Albert Llop/Anadolu Agency/Getty Images

Lionel Messi og Barcelona var her til aften i kamp mod Valencia i en kamp, der skulle vise sig at blive alt andet end kedelig.

Af Emil Plovgaard

Spændingen var intens inde på banen, og noget af den spænding spredte sig øjensynligt også til lægterne, hvor Neymar Jr. fik tyret en vandflaske i hovedet efter Messis mål på straffespark til det afgørende 3-2, der sikrede Barcelona vitale point.

Det fik den argentinske fodboldstjerne til at gå amok på hjemmeholdets fans, da han forståeligt nok ikke ville finde sig i, at hans gode holdkammerat blev behandlet på den måde.

Nedenunder kan du se, og måske regne ud, hvilke skældsord argentineren tager i brug? Vi er ikke så gode til hverken mundaflæsning eller spansk, men hvis du har et bud, så lad os endelig høre på vores Facebook-side.

 

Med aftenens sejr over Valencia ligger Barcelona dermed placeret som nummer 1 i La Liga, men Real Madrid og Atletico Madrid, der begge har ét point op til catalanerne har altså spillet én kamp mindre.

Med sejren bringer Lionel Messi sig op på en delt førsteplads på topscorerlisten. En førsteplads, som han deler med sin holdkammerat, Luís Suarez.