Star Sixes-turnering i O2 Arena i London blev afsluttet i går, og det var Frankrig, som gik hele vejen, hvor man kørte Spanien over i semifinalen, før man besejrede Danmark i et tæt opgør, der overraskende var kommet så langt. Det skete på mål af Ludovic Giuly og Youri Djorkaeff, som var nok til at vinde turneringen.

BARCELONA, SPAIN – MARCH 02: Xavi Hernandez, Carles Puyol, Leo Messi, Neymar Jr. and Sergio Busquets of FC Barcelona celebrate a goal during the La Liga match 26 between FC Barcelona and UD Almeria at Camp Nou on March 2, 2014 in Barcelona, Spain. (Photo by Miguel Ruiz/FC Barcelona via Getty Images)

Igennem hele turneringen, har fodboldlegender verden over bevist, at de stadig har, hvad der skal til, og det var helt vidunderligt at være vidne til turneringen.

Og på sidstedagen af turneringen, var Robert Pires i rampelyset, da han sendte Carles Puyol på grillen med vidunderlige driblinger.

Læs også: Everton-fan smed 200 kroner på Rooney-transfer, men noget gik grufuldt galt…

Den tidligere Arsenal-spiller sendte Frankrig godt på vej mod Star Sixes-trofæet, og var en af de bedste spiller i turneringen.

Hans højdepunkt var unægteligt, da han sendte Puyol på grillen i semifinale-opgøret. Frankrig vandt 5-2, og målet, der bragte franskmændene foran med 3-0 var en sand fornøjelse.

Du kan se det hele her: