Moratas kæreste, Alice Campello, har lagt en meget fræk video op, hvor hun danser sammen med Morata. 

Dette har dog fået Morata i store problemer, da han jo rent faktisk er skadet med rygproblemer, og derfor måske også er ude resten af sæsonen. Alvaro Morata kan dog stadig danse rundt med sin kone.

GRANADA, SPAIN – MAY 06: Alvaro Morata of Real Madrid CF (R) competes for the ball with Victorien Angban of Granada CF (L) during the La Liga match between Granada CF v Real Madrid CF at Estadio Nuevo Los Carmenes on May 6, 2017 in Granada, Spain. (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

En meget frustreret Antonio Conte var også ude, fredag aften, og fortælle, at hans stjerne-angriber måske kan være ude resten af året, og han skal være heldig hvis han overhovedet spiller en kamp mere i denne sæson.

Og han vil helt sikkert have, at Morata gør alt hvad han kan for at komme tilbage på træningsbanen, og tilbage til banen, så hurtigt som muligt, da hans position i klubben er i stor fare i øjeblikket, hvor der hviler et kæmpe pres på italienerens skuldre.

Chelsea har dog fået hentet Giroud ind, hvilket gør livet lidt lettere for Antonio Conte, der i et stykke tid nu, har manglet en rigtig angriber. Man har nemlig været nødsaget til at spille med Eden Hazard som den forreste angriber i en 3-4-3, hvilket ikke har fungeret.

Conte og Chelsea tager i aften imod West Brom, der i øjeblikket ligger på sidste pladsen i Premier League. Chelsea der er inde i en rigtig dårlig stime, med nederlag til både Bournemout og Watford.

Før Moratas skade, nåede den 25 årige at score hele 10 mål i 20 Premier League kampe, og selvom han ikke altid var fuldstændig fantastisk, hjalp han med at finde en god balance på holdet.

Nedenfor kan du se den frække video af Alvaro Moratas kone.

 

https://www.youtube.com/watch?v=I54nBnwr0ys