Manchester Uniteds tidligere anfører og legende Nemanja Vidic har afsløret historien om dengang han var absurd tæt på at skifte til klubbens evige Premier League rivaler, Liverpool, og om, hvordan han meget vel kunne være blevet Liverpool-spiller før United-spiller i første omgang. 

AF KRISTIAN PARIS

Vidic hævder angiveligt, at officielle talsmænd fra Liverpool ikke kunne få færddiggjort papirarbejdet i tide. Derfor kom Sir Alex Ferguson og Manchester United ind fra højre og snuppede den serbiske landsholdsspiller fra den russiske klub Spartak Moskva inden for blot to dage.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

” Ja, Liverpool kom til mig først. Vi talte sammen i bilen. Min kone oversatte fra engelsk. Jeg sagde ikke nej til dem. Det var meget tæt på at ske, for jeg sagde ikke nej, jeg vidste ikke hvad problemet var, men det skete åbenbart ikke.” , har Vidic udtalt til den britisk avis the Daily Mail.

“Men så kom United og efter to dage var alting færdigt. Liverpool sagde da endelig, at de ville fuldføre handlen, men alting var allerede arrangeret med United på det tidspunkt”. Slår serberen fast i interviewet.

Vidic formåde da at spille hele  – over  – 300 kampe for Manchester United, hvor han lavede imponerende 21 mål for klubben som midtstopper. Den serbiske landsholdsspiller fik også otte røde kort i sin tid på Old Trafford – hvoraf fire af dem kom mod Liverpool.
“Det er stadig den største kamp i Premier League,” slog Vidic fast før de røde djævles kamp mod Liverpool. “Det antal titler som begge klubber har vundet kan man aldrig miste eller tabe respekt for. Det er yderst imponerende. “

“Man City er på vej op igen. De er begyndt at gøre deres kampe meget mere spændende, men jeg vil nu stadig mene, at Liverpool og United står tilbage som de to største hold.”