Liverpool har i weekenden en vigtig Premier League-kamp. De skal forsøge at rejse sig efter det store nederlag til Tottenham i sidste runde. Nogle eksperter mener, at Klopps job er i fare og derfor bliver han altså nødt til at skaffe tre point til Merseyside-klubben, såfremt de ønsker at holde fast i de europæiske pladser og i jobbet som Liverpool-træner. Nu er en af hans vigtigste spillere blevet skadet. Så hvad gør han nu? 

Af David Paris 

Liverpool-manager Jurgen Klopp er løbet ind i nye problemer. Hans offensive kreatør og spilfordele Philippe Coutinho, der i sommers var sat i heftig forbindelse med et skifte til Barcelona, er blevet ude af i stand til at spille Premier League-kampen mod Huddersfield i weekenden.

En overantrengelses skade tvinger den brasilianske midtbanespiller til at se fodbold på sidelinjen i weekende og gør ham samtidig tvivlsom til midtugen, hvor mandskabet fra Liverpool skal møde Maribor i Champions League. Til sidst er næste weekends kamp mod West Ham United også i fare; flere af klubbens fysioterapeuter mener, ikke at Coutinho skal i kamp de næste par uger. Tiden må dog vise, hvornår han kommer på fodboldbanen igen. Det skriver det engelske medie The Telegraph.

Coutinho (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Træne Jurgen Klopp, skal forsøge at rejse sig efter sidste weekends knusende 4-1-nederlag mod rivalerne fra Tottenham. Til det skal han bruge klubbens bedste spillere og Coutinho er netop en af dem. Det bekræfter Barcelonas interesse i ham under sommerens transfervindue.

Spørgsmålet er så, hvordan Klopp så kommer til at stille op? måske overtager Roberto Firmino Coutinhos kreative rolle og falder lidt ned i banen eller måske tager Emre Can et større ansvar på midtbanen at få fordelt boldene til holdets helt store force; fløjspillet og de lynhurtige driblinger.

Deres største offensive trussel må uden tvivl være lynhurtige Mohammed Salah, der skal forsøge at drille Huddersfields forsvar, der i weekenden slog selveste Manchester United med 2-1.