Fulham er en af de tre engelske klubber, der i den næste sæson igen spiller i landets bedste række. Det skal  man naturligvis forberede sig på. 

Den måde som Fulham blandt andet har valgt at forberede sig på næste sæsons udfordringer, er at hente nye spillere.

Senest har London klubben bekræftet, at de har hentet Newvastles angriber Aleksandar Mitrovic. Han kommer til klubben på en nu permanent aftale. I sidste halvdel af sidste sæson var han nemlig kun udlejet fra Newcastle til Fulham. Og det gik rigtig godt.

Den serbiske landsholdsspiller bliver en del af det hold, der som sagt lige er rykket op. Overgangssummen er ukendt, men han har skrevet under på en femårig aftale.

Fulham bekræfter derudover også, at han kommer til at spille i trøje nummer 9.

“Jeg er meget glad og stolt over at være her. Endelig kan jeg kalde mig selv rigtig Fulham spiller. Det er dejligt og jeg er glad helt ud til månen og tilbage. ” slog Mitrovic fast.

Var blevet upopulær i Newcastle

“Jeg elsker klubbens fans. De er fantastiske og jeg har en virkelig godt connection med dem.
Det her er en stor klub og i sidste sæson lavede vi historie. Vi lavede store ting og det skal bare fortsætte. Vi ved, at fansene er bag os og at vi kan nå rigtig langt.”

Mitrovic lavede imponerende 12 mål i 20 kampe i sidste sæson for Fulham. Det hjælp i den grad klubben med at rykke op og i play off kampen mod Aston Villa, hvor de slog oprykningen fast. ”

Angriberen var blevet upopulær i Newcastle, der dog også rykkede op. Han spillede blot syv kampe for klubben og lavede bare 2 mål inden han blev udlånt til konkurrenterne.

Sporsdirektør Tony Khan er også glad for handlen: ” Mitrovic er tilbage, hvor han hører til. Vi er glade for at kunne byde ham velkommen hjem! “