En af de helt store og meget kontroversielle byttehandler kan meget vel finde sted mellem to af Europas største klubber til sommer, når den nye sæson går på hæld og klubberne forbereder sig på den nye. 

Napolis præsident Aurelio De Laurentiis hævder, at Chelseas manager, Antonio Conte, ville være perfekt som erstatning for Serie A klubbens manager Maurizio Sarri, der rygtes til at tage over i Chelsea efter sommerferien.

I følge den britiske avis the Sun, bekræfter De Laurentiis, at Sarri forlader klubben til sommer. Det har ført til adskillige spekulationer om, hvem der skal overtage det brandvarme manager sæde i Napoli.

. (Photo by Craig Mercer – CameraSport via Getty Images)

“Siden oktober har vi kigget både i Italien, men også resten af Europa. Trænere som Simone Inzaghi, Marco Giampaolo, Leonardo Semplici og Antonio Conte vil alle være perfekte for vores klub.” , slår Napolis præsident fast.

Conte vandt Premier League med the Blues i sidste sæson og har dette år nået FA Cup finalen, men hans forhold med klubben og ikke mindst Abramovich er blevet dårligere med tiden.

Hvis Sarri skulle tage til England og Premier League medfører han en meget dynamisk og kontroversiel udstråling – måske netop noget som Chelsea har brug for efter en sådan katastrofal andensæson under Conte.

Modsat er et job i hjemlandet for Conte, måske netop, hvad han har  brug for. Gode og trygge rammer til at spille den fodbold han har haft stor succes med i både Premier League, på landsholdet og nu måske også i Serie A igen med Napoli.

Napoli er et fremadstormende hold, der besidder alle kvaliteter til at nå det sidste niveau for at blive en reel udfordrer til mesterrskabet i Serie A. Klubben ligger lige nu nummer 2 med 7 point op til Juventus, der har spillet en kampe mere end Napoli.