Belgien havde en usædvanlig god slutrunde denne sommer. Det har betydet, at flere spillere fra holdet har skiftet til en større klub. 

Og det er endnu en gang tilfældet. Måske med en af Belgien s bedste denne sommer.

Det drejer sig om Nacer Chadli. Han har netop skrevet under på en kontrakt, der gør, at han skifter West Bromwich Albion fra Premier League i England ud med AS Monaco i Frankrig og Ligue 1.

Midtbanespilleren fra Belgien skifter til de tidligere franske mestre Monaco for en ukendt sum. De seneste to år har han spillet for West Bromwich i Premier League. Flere medier skriver dog, at handlen ligger på omkring 100 millioner kroner.

 

” Nacer Chadli ankommer til AS Monaco i Ligue 1 fra Albion for en ukendt sum” skriver West Bromwich på deres egen officielle hjemmeside.

Handlen er blevet offentliggjort i går torsdag efter Monaco lagde et bud på Belgien spilleren onsdag.

Gensidig aftale

“Klubben vil gerne sige tak til Nacer for al hvad han har gjort for klubben. Vi ønsker ham alt godt i fremtiden. ”

Monacos vice præsident og CEO har udtalt sig om deres nye spiller på følgende måde:

“Vi er henrykte over at hente Belgien s Nacer Chadli. Han er en offensiv midtbanespiller, der har vist, at han har kvaliteten til at begå sig på allerhøjeste niveau i Europa. Hans erfaring med top fodbold er helt sikkert noget, der kommer os til gode. ” sagde han.

Selv siger Belgiens store profil om skiftet: ” Jeg er meget glad for at komme til AS Monaco. Det er en stor fransk klub, der altid deltager i Champions League. Det er noget jeg sætter pris på og rigtig godt kan lide. ”

” Resultaterne i sidste sæson stemmer overens med mine ambitioner. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at vinde det hele og hjælpe Monaco med at få succes og opnå de mål som klubben har sat. “