Real Madrid arbejder lige nu på et bud. De er ved at forberede en af de største handler de har foretaget indenfor en årrække. Læs med her.

Den spanske hovedstadsklub har længe været interesseret i vores alles sammen Christian Eriksen. Det er ikke nogen hemmelighed. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at han er eftertragtet af en del af Europas storklubber for tiden.

Der er endnu ikke nogen nyheder om, hvorvidt nogen klubber har afgivet et bud. Senest er Barcelona dog meldt interesseret i den kreative offensivprofil.

Det forlyder dog nu på en del af de engelske medier, at Real Madrid er klar til at sende Gareth Bale tilbage til Tottenham. Hvis altså de kan få fingrene i danskeren.

Bale har ikke haft det super godt på Bernabeu. Den nu 29-årige kantspiller har ikke formået at imponere hverken manager Solari eller præsident Perez. Han var ellers spået en nøglerolle efter Ronaldos afgang sidste sommer.

På det seneste er Lucas Vasquez blevet foretrukket på højrekanten i Real Madrid fremfor Bale. Meget tyder på at waliseren er i overskud.

Eriksen ville kunne tilføre holdet noget nyt. Ikke på Bales plads, men på 10’erpositionen. Hans kontrakt med London klubben løber ud næste sæson. Og Tottenham har endnu ikke forlænget….