Det er noget af et rygte, der her til aften rammer de store nyhedsmedier i både England og Spanien: Real Madrid vil hente en gammel flamme tilbage, såfremt deres førstevalg ikke vil til klubben. 

AF KRISTIAN PARIS

Flere spanske medier hævder, at kongeklubben fra den spanske hovedstad vil tænde ilden hos en af deres tidligere spillere – igen. Det drejer sig om den spanske angriber, Alvaro Morata, der skiftede væk fra Madrid i sommers for at komme til Premier League og Chelsea.

Los Blancos fik hele 600 millioner kroner for spilleren, der blev London klubbens dyreste  singing nogensinde.
Selvom han lavede uhyre mange mål i Real-trøjen, blev han altså solgt. Nu vil de så for anden gang hente ham tilbage til hovedstaden.

 

 (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Flere fans var bestemt ikke tilfreds med angriberens afgang i sommers, eftersom hans tidligere kollega, Karim Benzema, bestemt ikke har levet op til at være angriber i så stor en klub som Real Madrid . Morata, derimod, har nærmest lavet må l på samlebånd.

Men faktisk har den 25.-årige angriber ikke lavet et mål i dne bedste engelske række siden Boxing Day tilbage i december sidste år.
The Mirror skriver, at de er klar til at sluge deres stolthed og alligevel tilbyde spanieren en handel, der vil send ham tilbage til klubben – hvis altså, og kun hvis, de ikke kan få hevet en aftale med Bayern Münchens eminente angriber, Robert Lewandowski, i hus.

Den polske landsholdsspiller er angiveligt klubbens hovedtransfermål, men Bayern vil med sikkerhed ikke lade ham gå uden kamp til stregen. Hvis Morata kommer tilbage til Bernabeu vil det som sagt være anden gang han er blevet købt af Real Madrid. De solgte ham nemlig til Juventus for at købe ham tilbage blot en sæson efter.