Det her er en rørende og ret absurd historie om verdensstjernen Messi. Det er en historie om fodboldens nederlag og de dertil hørende følelser. Læs med her. 

Barcelona stjernen Lionel Messi oplevede virkelig det at tabe tilbage i 2016. Dengang mødte Argentina med Messi i spidsen, Chile i Copa America finalen. En kamp, der i sidste ende endte med, at Argentina tabte knebent på straffesparkskonkurrence.

Selvom Messi har haft usædvanlig stor succes med Barcelona, er det ikke altid tilfældet på landsholdet. Med Barca har han vundet fem Ballon d’Or-trofæer, men den 31-årige angriber venter stadig på et eneste trofæ med Argentina.

Han har været usædvanligt tæt på flere gange, men aldrig har argentinerne trukket det længste strå.

 (Photo by Hector Vivas/LatinContent/Getty Images)

Messi knust

En tidligere træner for Argentina og Barcelona Elvio Paolorosso har snakket med avisen Jogo Bonitos og han siger følgende om nederlaget til Chile: ” Omklædningsrummet efter Copa Ameria finalen var forfærdeligt. Det værste var dog ikke sket endnu.”

“Omkring klokken 2 om natten gik jeg lidt rundt på hotellet. Jeg fandt Leo fuldstændig alene, hvor han sad og græd som var hans mor lige død .”

“Han var ikke sig selv. Ingen kunne tale ham til fornuft. Jeg gav ham et kram og vi græd lidt sammen efterfølgende. ”

Han fortsatte: ” Jeg var træner for Messi med både Barcelona og Argentina. Jeg har virkelig stor respekt for ham. Han har altid samarbejdet uden komplikationer og som bekendt lægger man næsten ikke mærke til ham uden for banen .”

Messi meldte i 2016 ud, at han ikke fortsatte på landsholdet. Det var lige efter nederlaget til Chile. Den beslutning blev dog ikke godt modtaget i hjemlandet.

Han blev overtalt til at vente nogle år endnu og derfor er det spændende, hvad der sker med ham og landsholdet efter den netop afsluttede slutrunde denne sommer.