Det er noget af en situation, der lige nu gør sig gældende i den lille National League klub Woking FC, der netop er begyndt at samle penge ind. 

AF KRISTIAN PARIS

Men de samler ikke penge ind til helt almindelige gængse formål som for eksempel velgørenhed eller kræftens bekæmpelse. Nej de samler ind til én enkel person.

Det drejer sig om klubbens midtbanespiller Damon Lathrope, der er blevet tvunget til at gå på pension som 28-årig, efter han blev frygtelig skadet, hvor livsvigtige store arterier og vener er blevet skadet for livet.

Spilleren, der kun har spillet fire kampe for sin nye klub, efter han kom til fra Torquay United i januar, brækkede sit ben, da han spillede mod Borehamwood den 24. februar – altså en måned siden. Uheldigvis betyder det, at han ikke kommer til at trække i fodboldstøvlerne igen.

 (Photo by Allan Hogholm / FrontZoneSport via Getty Images)

-“Jeg er meget stolt af min karriere som proffesionel fodboldspiller og jeg ville ikke ændre noget eller gøre noget anderledes. Jeg fortryder ikke rigtig noget, men faktum er, at denne skade vinder over mig og vil gøre en ende på min karriere. Jeg vil nu kun tænke på fremtiden, men jeg er sikker på, at jeg i fremtiden kommer til at have en rolle indenfor fodbolden – måske uden for banen, hvor jeg kan hjælpe til at udvikle andre spillere. ” , fortæller han til Wokings officielle hjemmeside.

-“Jeg ved, at jeg har en masse af tilbyde til spillet. Jeg er meget skuffet over, at jeg ikke komme til at fuldende de forventninger, der var til mig som Woking spiller. Det er god klub, et godt set up, og nu glæder jeg mig i stedet til at bidrage til klubben på en anden måde.”

Klubben har siden da sat en side op på GoFoundMe for spilleren, der venter sit 2. barn senere dette år.