Tidligere landsholdkaptajn for England, David Beckham har afsløret, at han en gang fik noget meget ubehageligt at vide af en af sine ungdomstrænere på akademiet ‘Three Lions Academy’, da han var bare 12 år gammel. 

AF KRISTIAN PARIS 

 

Det skulle i hvert fald ikke vise sig at være sandt, eftersom Beckham gik hen og fik 115 kampe for Englands A-landshold, og det gør ham til en spiller med tredjeflest landskampe i nationens historie. Den tidligere midtbanespiller har været anfører i 59 af de kampe, og har desuden været med til hele tre VM-slutrunde med landsholdet.

(Photo by Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images)

Det er svært at tro på, at en af Englands største fodboldlegender, der også har spillet for storklubber som Man Utd, Real Madrid og PSG, har stået over for så store udfordringer da han var en lille knægt, der spillede fodbold.

Men Beckham har nu afsløret, at han fik af vide af sine trænere, at han var ‘for lille’ og ‘ikke stærk nok’ til at spille på højeste niveau i verden.

“Som omkring 12 årig fik jeg at vide, at jeg aldrig ville spille en landskamp. Og det fik jeg at vide af en engelsk ungdomstræner,” har Beckham afsløret i et eksklusivt interview med magasinet goal.com.

“Jeg prøvede at komme ind på akademiet, på skolen, men de sagde, at jeg var for lille og ikke stærk nok, og at det sidste jeg var, var en professionel fodboldspiller.

“30 år senere havde jeg spillet 115 kampe for England og til og med også været anfører, ” kommenterede den tidligere United spiller.

“Så min besked til unge spillere er, at der selvfølgelig kommer hårde tider, men at man bare skal tro på sig selv, have det sjovt og nyde at spille fodbold.”