Den tidligere Brøndby-, AC Horsens- og FC Vestsjælland-spiller, Anders Randrup, vakte stor opsigt på Nature Energy Park lørdag eftermiddag, da han scorede et fuldstændig sensationelt selvmål.

af: Emil Plovgaard

OB tog hjemme imod Helsingborg IF på Nature Energy Park i Odense som optakt til Superliga-klubbens kommende kamp på søndag mod F.C. København i Telia Parken.

Der var spillet godt og vel 50 minutter af kampen, da den tidligere Brøndby-back, Anders Randrup, besluttede sig for, at han ville gå viralt.

Hans selvmål bliver delt overalt på de sociale medier, og Randrup blev noget så uheldigt syndebuk for sin svenske klub, der måtte nøjes med 2-2 efter den fatale brøler.

Med sin venstre fod rammer han bolden så godt, at Helsingborgs målmand ingen chancer har for at følge med.

Du kan se det unikke selvmål i nedenstående video.

https://www.facebook.com/odenseboldklub/videos/306754026646190/

Anders Randrup spillede i Brøndby IF fra 2007 til 2013. Dermed var den danske back en del af den store nedtur på Vestegnen.

Han var med til at redde Brøndby fra nedrykning i den sidste kamp mod AC Horsens i maj 2013. Og det var netop Horsens, som blev hans næste klub, da hans kontrakt med Drengene fra Vestegnen løb ud.

Under Johnny Mølbys vinger fik han en enkelt sæson, inden han blev skibet af sted til det hedengangne FC Vestsjælland.

Siden da har han primært slået sine folder på svensk jord hos henholdsvis Elfsborg og altså nu Helsingborg.

Gæsterne fra Sverige havde til dagens kamp også Rasmus Jönsson i startopstillingen. Jönsson er et velkendt navn i Danmark, da han har tørnet ud for både AaB og OB.