Den danske fodboldspiller, Nicklas Bendtner, er havnet i problemer efter en tur i byen i det københavnske natteliv. 

AALBORG, DENMARK – MARCH 27: Andreas Cornelius and Nicklas Bendtner of Denmark in action during the International friendly match between Denmark and Chile at Aalborg Stadion on March 27, 2018 in Aalborg, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Lørdag aften er Nicklas Bendtner blevet sigtet for vold. Det erfarer Ekstra Bladet. Avisen skriver, at den tidligere Arsenal-spiller har opført sig voldeligt over for en taxachauffør, hvilket har ført til en sigtelse for brud på loven.

Han blev anholdt i nat, men er nu blevet løsladt. Han bliver sigtet efter voldsparagraf 244, som i følge Ekstra Bladet skulle være mild.

Københavns Politi bekræfter over for Ekstra Bladet, at der har været en voldelig episode mod en taxachaufør i Indre By i nat klokken 02.41, men vil ikke kommentere videre på sagen, og dermed ej hellere meddele navnet.

Det er ikke første gang, Bendtner er involveret i en skandale. I marts 2014 opførte han sig også upassende over for en taxachauffør og piskede taxaen med sit bælte.

I 2013 var han involveret i en sag om spritkørsel. Hans promille blev målt til 1,75, da han blev iagttaget af en politibil på Gammel Strand i det indre København.