Af Anders Lang Jensen

Den franske midtbanestjerne i Manchester United Paul Pogba er for tiden ude med en skade i knæet og er i gang med at træne for et comeback snarest muligt for The Red Devils.

paul pogba løn

På de sociale medier har den franske stjerne gjort det klart, at fritiden væk fra fodbolden går til basketball, som franskmanden spiller en del, når træningstøjet ikke er på, og forberedelserne med resten af United-truppen står på.

Men hos Manchester United frygter man, at den 24-årige midtbanespiller ikke passer nok på sig selv, mens genoptræningen står på efter skaden. Specielt grundet interessen for basketball gør ledelsen nervøse, og derfor er der nu meget overraskende nyheder i sagen om Pogbas skade.

Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Ifølge engelske The Sun har klubben spurgt Pogba om at stoppe med at spille basketball, simpelthen fordi de er nervøse for, at den 24-årige stjerne overbelaster sine ankler og knæ, og dermed sætter en stopper for genoptræningen af leddene.

Tidligere på sommeren spillede Pogba sammen med den nye United-stjerne i Romelu Lukaku i et fælles sommerhus i USA, hvor fysisk træning og basketball-spillet var i højsædet. Denne interesse for spillet er fortsat, og dermed føler United, at de er nødsaget til at fortælle Pogba om fysisk overanstrengelse.

Foto: The Sun

United-manager Jose Mourinho har udtalt sig, at Pogbas skade ikke er tidsbestemt for et comeback, efter han pådrog sig skaden i Champions League-kampen hjemme mod FC Basel. Holdet på Old Trafford har dog ikke de store problemer rent sportsligt efter franskmandens skade.

Siden Pogba udgik den 12. september har United spillet 5 kampe og med fuldt udbytte i samtlige af dem. De har altså gjort rent bord selv uden med den utroligt vigtige midtbanestyrmand på holdkortet.

Manchester United er kommet flyvende i gang med sæsonen, og i Premier League ligger de på en 2. plads lige efter rivalerne fra Manchester City kun afgjort på målforskellen. Begge hold ligger i toppen af ligaen med 19 point efter 7 spillerunder.