Cristiano Ronaldo og Juventus blev noget overraskende ekspederet ud af Champions League-turneringen tirsdag aften på grund af et samlet nederlag til Ajax. Men det er faktisk ikke på grund af hollændernes præstation, at Juventus er ude.

af: Emil Plovgaard

Cristiano Ronaldo Real Madrid
Fem gange har Cristiano Ronaldo vundet Champions League. Senest løftede han trofæet i Kiev sidste år. Det kommer han dog ikke til i år. Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Cristiano Ronaldo kommer ikke til at løfte Champions League-trofæet til sommer, ligesom han har gjort det de foregående tre sæsoner.

I de seneste ni år er han faktisk nået frem til Champions League-semifinalerne i hver sæson – så det er ikke noget, han er vant til. At ryge ud i kvartfinalerne altså.

I aftes røg Juventus dog ud til et bedrespillende Ajax-mandskab, der fortjent – set over begge kampe – tog billetten videre til semifinalerne i Europas fineste turnering.

LÆS OGSÅ: José Mourinho: 20-årig angriber er den mest værdifulde spiller på transfermarkedet

Det var et ungt hollandsk mandskab, hvor nogle af spillerne end ikke var født, da den første Toy Story-film blev udgivet i 1995.

Og hvorfor nævner vi så denne film? Jo, det er faktisk ret interessant.

For Cristiano Ronaldo når nemlig ikke frem til semifinalerne i de år, hvor der bliver udgivet en ny Toy Story-film.

Siden 2007 har portugiseren nemlig spillet sig frem til – som minimum – semifinalerne i Champions League. Med undtagelse af 2010, hvor Toy Story 3 sendtes i alle landets biografer – og så altså også i 2019, hvor Toy Story 4 udgives.

Første gang, han ikke nåede frem til semifinalerne i Champions League, var i 2010. Her røg Real Madrid noget overraskende ud til franske Lyon i 2010. Og så skete det igen i går, tirsdag.

Juventus røg blandt andet ud på grund af en storspillende Matthijs de Ligt, der først blev født i august 1999.

Her var de to første Toy Story-film for længst blevet udgivet. Ren vanvid.