Premier League spilleren Jack Wilshere er netop blevet sammenlignet med en af fodboldens helst store profiler i de seneste år. 

Sammenligningen står West Ham manager Manuel Pellegrino for. Han sammenligner den tidligere engelske landsholdsspiller med den italienske midtbanelegende Andrea Pirlo. Han er nemlig overbevist om, at de to spillere har nogle af de samme egenskaber på fodboldbanen.

Den chilenske manager er kommet med den noget overraskende udtalelser forud for West Hams næste Premier League kamp. Her i weekenden møder de nemlig Arsenal, der netop er Wilsheres tidligere klub.

Både West Ham og Arsenal er på jagt efter sæsonens første point. Premier League kluberne har nemlig begge tabt deres to første kampe i denne sæson.

I pre match interviewet som Pellegrini foretog i dag fredag, sammnenlignede han Jack Wilshere med Andrea Pirlo. Han påpegede og lagde vægt på, at de to spiller samme rolle for deres respektive klubber.

ZARAGOZA, SPAIN – APRIL 24: Real Madrid coach Manuel Pellegrini looks on during the La Liga match between Zargoza and Real Madrid at La Romareda on April 24, 2010 in Zaragoza, Spain. (Photo by Victor Carretero/Real Madrid via Getty Images)

Pellegrini holder af Jack

“De fleste af jer, der husker Juventus for fire eller fem år siden, vil kunne huske, at de spillede med en defensiv, holdende midtbanespiller. Det var Pirlo. Og Pirlo er det samme som Wilshere. Han har de samme egenskaber og karakteristika som Wilshere, ” slog manageren fast.

“Jeg synes dog, at Wilshere skal spille som Wilshere. Han er ikke en normal defensiv midtbanespiller, der altid holder linjen. Han er en midtbanespiller, der mere komfortabel med at komme frem og ud i siderne på banen. Han kan modtage bolden overalt og ikke kun spille den bagud eller til siden .” fortsatte han.

Pellegrini og Wilshere tager i mod Arsenal og co. i morgen lørdag kl. 16:00 på Emirates. Der er lagt i kakkelovnen til et rigtigt London-opgør…