Den argentinske fodboldlegende Diego Maradona har meget sensationalt hævdet, at han ville have vundet mange flere titler, hvis blot han havde muligheden. Læs det hel her! 

AF KRISTIAN PARIS

Argentineren hævder, at han uden tvivl ville have vundet flere Ballon d’Or titler end både Messi og Ronaldo, hvis han havde muligheden for at blive valgt til den pris i sin egen spillekarriere.

Den nu 57-årige spiller er manager for de saudiarabiske hold Al Fujairah, kunne blive indstillet til prisen, da han spillede -det skete først i 1995 – da det kun var europæiske spillere, der kunne få fingrene i den guldbelagte støvle.

Maradona, Schuster and Archibald, presentation of the F.C BArcelona (Photo by Sigfrid Casals/Cover/Getty Images)

Den tidligere Napoli og Barcelona angriber betragtes som en af de største spillere nogensinde. Og han mener nu, at han ville have vundet flere titler end det 21.- århundredets største spillere, Ronaldo og Messi.

De to har nemlig domineret konkurrencen om den eftertragtede bold de seneste år. De sidste 10 prisoverrækkelser har nemlig været til en af dem.

. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

– Ballon d’Or? Som trofæ? Det er efter min mening svært at give kun en Ballon d’Or til en spiller. Det er blevet kedeligt at se Ronaldo og Messi vinde den hvert år, har Maradona udtalt i et interview med AS.

– Hvem fortjener den ellers? Måske Cavani, Mbappe eller Zlatan…men jeg ved det ikke. Før i tiden var der flere aspiranter til prisen.

– Jeg ville med sikkerhed have haft flere end både Messi og Ronaldo, hvis jeg havde haft muligheden, fortalte han til avisen.

(Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

– Har Ronaldo sagt, at han er den bedste nogensinde? Stop, det er jo pjat, har Maradona udtalt, der vandt VM i 1968.

– For mig er det Di Stefano eller Cruyff eller Messi – men måske og Ronaldo – den er svær, sluttede han af.