24-årige Lukas Lerager var et navn, som få danskere havde stiftet bekendtskab med indtil for ganske nylig.

BRONDBY, DENMARK – JUNE 02: Lukas Lerager speaks to the media prior to the Denmark training session at Brondby Stadion on June 2, 2017 in Brondby, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Lukas Leragers karriere har haft en vild udvikling, siden han i 2016 skiftede den daværende Superliga-klub, Viborg FF, ud med en tilværelse i Belgien, hvor Zulte Waregem så sig lun på den unge dansker.

I år skiftede han så til Bordeaux, og det er ikke gået stille af sig siden da.

Imens han spillede i Belgien modtag han mange roser, og udlandet blev da også tiltrukket af den unge danskers spillestil.

Derfor blev han i sommers solgt til franske Bordeaux for en sum af 26 mio. kr.

Lørdag aften startede han så inde for tredje gang af lige så mange mulige kampe og spillede samtlige 90 minutter, der udmundede i en 2-0 sejr over Metz.

Ambitionerne stopper dog ikke her. Hans største drøm er at etablere sig som fast navn på Åge Hareides taktiktavle, og et skifte til Premier League.

-Jeg har altid haft en stor drøm om at spille i England. Kulturen omkring fodbolden derovre tiltaler mig meget. Det er ikke et bestemt hold, jeg vil på, men jeg er stor fan af Manchester United. Jeg drømmer bare om at kunne komme til at spille i England på et tidspunkt. Men lige nu fokuserer jeg på min kommende sæson, siger Lukas Lerager til BT.