Når en spiller ikke præsterer i en klub sker det ofte, at han skifter til en anden – nogle gange er det løsningen og spilleren præsterer igen på højt niveau. Her er nogle eksempler på sådan spillere, der alle forlod Premier League. 

Memphis Depay

 (Photo by Tom Purslow/Man Utd via Getty Images)

Forventninger var høje, da Memphis Depay skiftede til Manchester United i 2015 for omkring 250 millioner kroner, men hans tid på Old Trafford blev kort. Han holdt nemlig kun halvanden sæson inden klubbens nummer syv ikke var god nok.

I januar 2017 skiftede han til den franske klub Lyon og siden da har det gået strygende. Depay har scoret 19 mål i Ligue 1 i 48 kampe og i denne sæson er det blevet til 14 mål og 11 assists.

Edin Dzeko

En gang var han en nøglespiller for Manchester City, men i 2015 blev det anderledes. Den sæson var så dårlig, at han kun lavede seks mål i 15 kampe i hele sæsonen.

Han fik dog lov til at skifte til Roma og er siden blevet en nøglespiller i den italienske hovedstadsklub, hvor han har lavet 29 mål indtil videre. 14 af dem har været i denne sæson og det har hjulpet klubben med at ligge på tredjepladsen hvor de ligger lige nu.

1. Florian Thauvin

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Tidligere var Florian Thauvin ikke meget værd for Newcastle i the Premier League. Han blev købt fra Marseille i 2015 for omkring 150 millioner kroner, men bare fem måneder efter ankomsten havde han kun spillet 13 kampe i ligaen.

Lige nu er han topscorer i Ligue 1 ved at have lavet 17 mål og 10 assists og netop derfor ligger Marseille nummer fire i den bedste franske liga.

Iago Aspas

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

De fleste Liverpool fans havde store forhåbninger til Aspas, da han kom til klubben i 2014. Men han formåede kort sagt ikke at præstere på Anfield.
Angriberen blev året efter solgt til Sevilla efter kun have spillet 14 kampe for klubben.

Derefter blev han solgt til Celta Viga og de sidste tre sæsoner i La Liga har han scoret 14,19 og 16 mål – det kaldes en omvæltning af de helt store.