Higuain kan meget snart være fortid på Juventus Stadium. Men så henter de til gengæld en gammel kending tilbage. 

Det er noget af er rygte, der denne ellers stille søndag, har ramt Juventus og resten af det italienske fastland.

Det forlyder nemlig, at Leonardo Bonucci meget vel kan vende tilbage til Juventus inden slutningen på sommeren. Det vil dog kræve, at Juventus sender deres stjerneangriber, Gonzalo Higuain den anden vej.

Sky Italia skriver, at AC Milan vil sælge Bonucci tilbage til Juventus for to spillere; Den ene er Mattia Caldara, der skifter til klubben permanent. Den anden er Higuain, som skal skifte til San Siro på et et-årigt lån.

Der er allerede denne sommer blevet skrevet om, at Bonucci vil tilbage til Juventus. Han har dog kun været en sæson væk fra klubben og det var i AC Milan i sidste sæson.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Sælger hellere til Chelsea

Det kan være dårlig nyt for Maurizio Sarri, tidligere træner for Napoli. Han har nemlig længe været en stor beundrer af Higuain. Han har overvejet at hente ham til Stamford Bridge i Chelsea, hvor han er blevet manager.

Higuain kommer til at koste italienerne yderligere 100 millioner kroner. Det er et meget stort beløb for en låneaftale. Noget kan dog tyde på, at Milano klubben vil have mulighed for at hente angriberen på en permanent aftale efter lejeaftalen er udløbet.

Flere jorunalister skriver dog, at Juventus stadig hellere vil fortrække at sælge Higuain til Chelsea i stedet for. Men så skal Chelsea først lige have fundet en køber til deres anden angriber, Alvaro Morata.

Juventus vandt Serie A igen i år for sjette gang i træk. Det er dybt imponerende og det de så nu skal lægge på deres spil e r international succes i Champions League. Måske Ronaldo kan hjælpe lidt med det…