Italienske Juventus har sikret sig det italienske mesterskab for ottende gang på stribe, men nationale mesterskaber slukker ikke succestørsten. Juventus vil til sommer købe nye stjerne i jagten på Champions League-triumfer, og det kan gå ud over Manchester United.

David de Gea har efterhånden været på kontrakt i Manchester United i otte sæsoner, men der er sjældent gået en sommer uden, at spanieren er blevet rygtet væk fra Old Trafford. Særligt Real Madrid har af flere omgange været meldt interesseret, men sidste sommer hentede Los Blancos Thibaut Courtois fra Chelsea.

Ikke desto mindre er interessen omkring David de Gea fortsat stor. Den spanske landsholdsmålmand har et år tilbage af sin kontrakt på Old Trafford, men endnu er det ikke lykkedes De Røde Djævle at forlænge hans kontrakt. Det har betydet, at franske Paris St. Germain angiveligt står klar med et bud til sommer.

Paulo Dybala Juventus

David de Gea er angiveligt utilfreds med kontraktudspillet fra Manchester United, men den franske storklub skulle være klar til at møde spanierens lønkrav på £350.000 om ugen og de skulle angiveligt planlægge et bud på £60m til sommer.

Den franske storklub får dog konkurrence fra de italienske mestre Juventus. Mediet RAI Sports melder lørdag, at Den Gamle Dame også er interesseret i den spanske målmand. Mediet spekulerer således i, at Juventus overvejer at sælge Wojciech Szczesny og skulle polakken forlade klubben til sommer, så har Juventus udset sig David de Gea til sommer.