Det er nogle vilde rygter, der lige nu er i gang på i sær de engelske medier. I går kunne vi berette om, at Liverpool vil sælge og Ronaldo er utilfreds i Madrid. 

I dag er det dog ikke de to klubber, der involveret i dagens største rygte. Det drejer sig nemlig om Chelsea spilelren David Luiz, der dog seneste tid ikke har været meget lig en Chelsea-spiller -f or han har ikke spillet for the Blues.

Det rygtes, at Rafael Benitez kan tage den krølhårede brasilianer med til Napoli til sommer. Det har nemlig ikke været nogen hemmelighed længe, at Conte ikke ønsker at beholde den aldrene brasilianer i klubben i fremtiden. Dog er den primære interesserede klub i Luiz, franske Monaco, der er direkte konkurrenter til hans tidligere klub, PSG.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Det britiske avis the Sun skriver, at Napolis præsident Aureilo Di Laurentiis har sagt, at Luiz meget vel er en potentil transfer til sommer. Men det er lidt kompliceret. I Italien forventes det, at Napolis cheftræner, Maurizio Sarri, er meget tæt på at forlade klubben og han kan meget vel blive træner i London – hvis altså  Conte forlader klubben, hvilket han med meget stor sansynlighed gør.

 (Photo by Dino Panato/Getty Images)

Hvis han kommer til Chelsea forventes det, at han tager forsvarsstjernen Kalidou Koulibaly med sig – en af Napolis nøglespillere i denne sæson. Derfor er det planen, at den brasilianske landsholdsspiller skal overtage Koulibalys plads i den italienske topklub.

Samtidig med alle disse rygter, forlyder det også, at den italienske klub vil hente Rafa Benitez til klubben – den spanske managers tid i Newcastle er meget vel snart forbi og Napoli kan komme med et meget attraktivt bud.

På den måde kan Luiz og Benitez meget vel blive genforenet igen allerede til sommer. De to var et solidt makkerpar sammen i seks måneder, da de begge to var i klubben Chelsea i sæsonen 12/13.