Barcelonas stjerne Neymar er angiveligt i kontakt med den franske hovedstadsklub PSG, efter spanske medier hævder, at den brasilianske stjerne er utilfreds på Camp Nou. 

AF KRISTIAN PARIS

 

 Sport slog i dag, tirsdag, fast at dele af de mennesker, der er sammen med Neymar, siger at
spilleren kan være på vej væk fra den spanske gigant. Eftersigende vil han ud af Lionel Messis
skygge og prøve sig selv af et andet sted.
Han vil meget hellere være sin egen stjerne end støtte og være i skyggen af den 30-årige
argentinske angriber.

 

Det kommer frem i medierne efter AS i går, mandag , hævder at Neymars far vil rejse til Paris for at diskutere et potentielt skifte for spillere til Ligue 1, hvor præsident Nasser Al-Khelaifi bestemmer.

. (Photo by Albert Llop/Anadolu Agency/Getty Images)

En handel, der kan gå over i historiebøgerne.

For PSG er ikke alene villig til at betale brasilianerens frikøbsklausul på ca 1,5 milliard – vokser til 1,8 milliard næste år – nej de vil også sende en af klubbens største stjerne til Catalonien.

Og giganter fra Barcelonas eneste transfer denne sommer har været at hente Gerard Deulofeu tilbage til klubben fra Everton for omkring 120 millioner – et beløb, der var indbygget i spanierens kontrakt med Merseyside klubben.

De betyder også, at medier, fans og eksperter er begyndt at blive ret så utilfredse og utålmodige – de ser gerne klubben snart henter endnu flere spillere til.

Flere eskperter hævder dog, at det nok er på grund af den manglende udskillelse. Stjerner som Neymar, Messi, Suarez og Iniesta har været der i mange år, og der bliver ikke rigtig solgt ud.

Barcelonas fungerende direktør sagde således til nyheden om Neymar:

“Et Barcelona uden Neymar? Det sker ikke, for ingen klub vil betale hans frikøbsklausul.”