Det er noget af en tid som London klubben Chelsea, der i sidste sæson vandt Premier League, lige nu går igennem. De er netop blevet slået ud Champions League og lige nu ligger de ikke til at komme med i næste sæsons gruppespil i samme turnering.

AF KRISTIAN PARIS

I går skrev vi om, at Chelsea meget vel kan sige farvel til to af deres største stjerner på Stamford Bridge, hvis altså ikke de formår at komme med Champions League i næste sæson. Det drejer sig om de belgiske landsmænd, Eden Hazard og Thibaout Courtois, som Real Madrid er interesserede i.

På samme tid står de også til at miste deres nuværende manager, Antonio Conte, der meget vel kan blive Italiens nye landstræner til sommer. Og netop landsholdet er vigtigt. For en af Contes nuværende spiller er netop blevet forbigået i udvælgelsen af denne runde af landsholdsfodbold, som er den anden sidste gang inden det skydes i gang i Rusland til sommer.

Det drejer sig om Alvaro Morata, der er blevet udeladt af Spaniens trup til venskabskampene mod Tyskland og Argentina senere i denne måned.

Det er underligt, for på det seneste har Morata, været førsteangriber på landsholdet, hvor han har slået Diego Costa af – meget ironisk.

 

 (Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Costa, der nu er tilbage i Atletico Madrid, der ikke havde spillet en kamp i et halvt år før januar, er nu tilbage i Atletico Madrid og har lavet seks mål i 12 kampe.

Modsat har Morata ikke scoret i hele det nye år – en tørke på 12 kampe…

Modsat er hans holdkammerater, Marcos Alonso, Azpilicueta blevet indlemmet i landsholdstruppen.

Derudover er spillere som David de Gea, Sergio Ramos, Gerard Pique, Isco, David Silva og Andres Iniesta også blevet ringet op, mens  Athletic Bilbaos målmand Kepa Arrizabalaga er ny i truppen.