Ofte er der ikke noget system i, hvem eller hvad der spiller godt i sæsonen. Det kommer an på evner og talent. Men ikke i 18/19 sæsonen. Alle dem, der hedder Danny eller Daniel har nemlig en overraskende DÅRLIG sæson. Læs med her. 

Danny Ward

Det kan godt være man siger, at der er gået en smule inflation i markedet i moderne topfodbold. Men når man bruger omkring 120 millioner kroner forventer man, at han er den nye førstekeeper.
Men ikke i Leciester City. De har hentet Danny Ward, men det har ikke helt fungeret for englænderen. Det er 18 måneder siden han har spillet en kamp. Hele 926 dage…
926 dage…

Danny Ings

Ja, du har ret. Nu er han for første gang fit og klar til at spille. Han står indtil videre noteret for fire mål i ligaen, men han spiller for Southampton. Come on. Sværere er det heller ikke…

Danny Drinkwater

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

hahahahahahhahahahahahahahahah

NÆSTE!

De fleste troede det var en tidlig aprilsnar, da man i Chelsea valgte at hente Danny Drinkwater til klubben. Og det modsatte er i hvert fald ikke – indtil videre – blevet bevist. Han har været en smule til grin i storklubben London, der lige er en tand for stor for kantspilleren.

Danny Welbeck

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Så du hans ankel da det skete? Altså så du den virkelig? Det lignede at sokken var fyldt med sten og andet skrammel og i hvert fald ikke en menneske fod. Nu er han blevet opereret to gange og meldingerne går på, at han er ude resten af sæsonen.

Og det er ret problematisk for den tidligere United-spillers kontrakt med Arsenal udløber nemlig til sommer…

Danny Sturridge

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Sturridge har været uartig. Han kommenterede nemlig på sit måske kommende skifte til West Bromwich, da oddsede stadig var meget høje. Lige nu efterforskes han af FA for måske at blive udelukket resten af sin karriere.