I forgårs levede Ronaldo og resten af Real Madrid op til hele fodboldverdenens forventninger, da de formåede a vinde 1-2 over PSG på udebane. 

AF KRISTIAN PARIS

Det resultat betød i lyset af de to klubbers tidligere opgør på Bernabeu, der endte 3-1 til Madrid, at kongeklubben er videre til Champions League kvartfinalerne, der spilles om to uger. Hvem de skal møde er endnu usikkert, men i går aftes formåede de italienske giganter, Juventus, at vinde og Tottenham  og på samme måde kvalificere  sig til kvartfinalerne i den prestigefyldte turnering.

Resultatet af tirsdagens kamp mellem PSG og Real Madrid er alle naturligvis ikke tilfredse med – sådan vil det altid være. En af PSG’s spillere blev åbenbart så sur over resultatet, at han valgte at tørre sin næse af Real Madrids superstjerne og målscorer, Cristiano Ronaldo.

Det drejer sig om den tidligere Barcelona spiller, Dani Alves, der angiveligt havde sin egen kamp med Ronaldo under CL-kampens anden halvleg.

Ronaldo og Alves har været bitre rivaler for adskillige år nu, eftersom de to har stået ansigt til ansigt mange gange i det berømte, El Clasico opgør, men den strid er så angiveligt fortsat efter Alves først er flyttet til Juventus og så franske PSG.

 

Det spanske tv-medie El Chiringuito har fundet den optagelse og det billede, der beviser, at brasilianeren har tørret sin næse af i Ronaldos ærme under kampen.

Desværre for Alves var det Ronaldo, der leo sidst – og de ler jo som bekendt bedst – efter han scorede til kampens slutresultat, 1-2.

PSG er derfor ude af Champions League, efter de to opgør endte 5-2 til spanierne. Og det kan meget vel blive enden for klubbens træner, Unai Emery, der i den seneste tid er blevet kritiseret for ikke at være god nok til PSG. Derudover har han angiveligt også været oppe at toppes med klubbens seneste stjerne, Neymar.