Frankrig vandt VM-slutrunden i Rusland – guldet kom hjem til Les Bleus på trods af en skade til en af deres bedste spillere. Læs mere her.

during the 2018 FIFA World Cup Final between France and Croatia at Luzhniki Stadium on July 15, 2018 in Moscow, Russia.

Ifølge L’Equipe, spillede Kylian Mbappé finalekamp på trods af at have pådraget sig en skade i forbindelse med semifinalen mod ærkerivalerne fra Belgien. Angriberen optrådte derfor skadet i to kampe ved dette VM. I den resterende del af kampen mod belgierne, og i finalen mod Kroatien.

Den franske sportsavis, L’Equipe, kan lørdag fortælle, at Kylian Mbappé, som blev kåret til den bedste unge spiller ved VM 2018, var skadet i de sidste to kampe, som Frankrig spillede ved den netop overståede slutrunde. Angriberen fra PSG, som stod bag fire mål i Rusland, pådrog sig en rygskade i forbindelse med Belgien-kampen.

Ikke med ved gruppens træning op til VM-finale

Desuden melder avisen, at Mbappé ikke var med i truppens træning i ugen op til den vigtige kamp mod Kroatien. Simpelthen for ikke at overbelaste kroppen yderligere.

Heldigvis for Frankrig betød Mbappés skade ikke noget for hans præstationer i de to kampe. Den unge teenager blev en del af VM-historien, da han scorede Frankrigs fjerde mål i VM-finale-sejren over Kroatien. Dermed kunne han, sammen med holdkammeraterne, løfte trofæet i Moskva.