Napoli-stjernen Marek Hamsik har mulighed for at slå Diego Maradonas rekord, som den mest scorende Napoli-spiller i historien. Marek Hamsik er blot et enkelt mål efter den argentinske legende Diego Maradona.

Af Lasse D. Drescher

I weekenden tager AS Roma hjemme imod Napoli, i den italienske Serie A. Det er en kamp mellem to italienske giganter. Den 30-årige Napoli-anfører Marek Hamsik kan slå en klubrekord, hvis han formår at lave et mål mod AS Roma.

(Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)

Marek Hamsik kan nemlig blive den mest scorende Napoli-spiller nogensinde. Marek Hamsik har i løbet af 11 sæsoner formået at lave 114 mål, for den italienske storklub. Den slovakiske midtbanespiller er et enkelt mål efter spilleren med rekorden.

Den spiller med rekorden som den mest scorende Napoli-spiller, er den argentinske legende Diego Maradona. Diego Maradona formåede at sende 115 bolde ind i netmaskerne  for Napoli, i perioden 1984 til 1991.

Marek Hamsik udtaler følgende om Napoli:

“Vi har syv sejre efter syv kampe, og det er helt suverænt. Napoli er det stærkeste og bedste hold jeg nogensinde har spillet for, og vi kender til vores styrker og vi kan kæmpe med om titlen indtil sidste dag.”

Den italienske storklub Napoli, har i de seneste par sæsoner været med i toppen af den italienske Serie A. Mange af Napolis mål bliver lavet med Marek Hamsik indblandet, på den ene eller den anden måde.

Napolis solide mandskab

Napoli har i de seneste sæsoner fået opbygget et super solidt mandskab, med en solid defensiv og en meget stærk offensiv. I defensiven har Napoli spillere som Kalidou Koulibaly, Faouzi Ghoulam som de største profiler.

I angrebet er det så Lorenzo Insigne, Dries Mertens, José Callejon som er de helt store profiler, sammen med Marek Hamsik. Napoli havde også en af de bedste angribere i verden i truppen, for lidt tid siden.

Det var argentineren Gonzalo Higuain, som for alvor slog igennem hos Napoli. Juventus kom så med en kæmpe sum pen ge, og det endte med at Napoli valgte at sælge Higuain til Juventus.

Læs også: Skræmmende: Real Madrid vil bytte tre stjerner for Harry Kane