Et nyt rygte går på, at Crystal Palace meget snar får en  meget stor sum penge. Hvis altså de vælger at sælge deres største profil. 

Flere medier skriver nemlig nu, at Crystal Palace spilleren Wilfried Zaha meget snart kan blive præsenteret som ny spiller i Tottenham. Måske allerede i næste uge.

I følge journalisten Rob Draper fra the Daily Mail, kan Palace – spilleren blive Tottenhams første signing denne sommer. Avisen the Sun skriver, at overganssummen forlyder at være på omkring 600 millioner kroner for ivorianeren. De skriver dog også, at Palace har tilbudt den tidligere Manchester United-spiller en ny kontrakt for at holde bejlerne lidt på afstand.

Tottenhams manager Mauricio Pochettino har længe været en stor beundrer af den 25-årige kantspiller. Derfor håber han også på at kunne præsentere ham som Spurs spiller inden transfervinduet lukket allerede den 9. august.

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Kan lukke munden på fansene

Tottenhams fans er begyndt at blive frustrerede over den manglende aktivitet på transfermarkedet fra deres klub.  De har de seneste par uger kunne se alle deres Premier League rivaler bruge vanvittige summer på nye spillere. Helt uden at kunne se nogle nye spillere i truppen i London.

Derfor ville en handel med Crystal Palace, der sikrer Zaha som Tottenham spiller meget vel lukke munden på samtlige utilfredse fans og andre kritikere.

Zaha var i United i 2013, men han havde det ikke særlig godt og fik ikke meget spilletid. Han blev lånt ud til Cardiff City før han blev tilbagekøbt af Crystal Palace året efter. Der har han været lige siden.

Han har i alt lavet 22 mål og 23 assists for Palce i Premier League. Han spiller for det meste på højrekanten, men har også spillet en smule som central offensiv spiller. Han var desuden en af hovedårsagerne til, at Palace ikke rykkede ned i den forgangne sæson.