Juventus er lige nu i gang med store forberedelser. Flere medier hævder nemlig, at klubben vil hente en af Europas helt store stjerner til klubben. 

Godt nok har de lige spenderet hele opsparingen på at hente Cristiano Ronaldo fra Real Madrid til Torino. Men de stopper ikke her. I hvert fald ikke i følge flere medier.

De skriver nemlig, at Juventus planlægger at genforene den portugisiske verdensstjerne med sin tidligere holdkammerat, Marcelo, der stadig spiller i Real Madrid. Rygterne slår fast, at han kommer til at koste omkring 450 millioner kroner.

Marcelo kom til Real Madrid fra brasilianske Fluminense tilbage i 2007. Resten derfra er historie. Han har hjulpet Los Blancos med at vinde hele fire La Liga titler, fire Champions League og tre VM for klubhold trofæer. Derudover er han bredt accepteret som en af de bedste venstre backs nogensinde.

Photo by VI Images via Getty Images)

Marcelo utilfreds

Nu skriver den britiske avis the Sun dog, at Juventus kan have en chance for at hente spilleren. De slår nemlig fast, at Marcelona er utilfreds med sin situation på Bernabeu. Han savner sin ven og holdkammerat, Cristiano Ronaldo, der forlod den spanske hovedstad til fordel for Juventus denne sommer.

Derudover er Marcelos plads på førsteholdet i Spanien en smule usikker. Klubben har fået en ny manager, Julen Lopetegui, og han vil angiveligt helst ikke have for gamle spillere på holdet. Marcelo skulle åbenbart være en af de spillere, der vil blive ofret i den revolution.

Han spillede kun 60 minutter i Real Madrids seneste kamp mod Girona i søndag. Flere spanske medier har siden hen skrevet om, at han blev udskiftet, fordi manager Lopetegui var utilfreds med Marcelo og beskyldte ham for det mål de lukkede ind.

Med alt det in mente kan det meget vel ske, at Juventus henter Marcelo til klubben. På den måde bliver han genforenet med Ronaldo, der endnu er målløs for klubben.