Godt nok er transfervinduet ovre, men det stopper ikke alverdens fodboldmedier, der gladeligt skriver om nye, vilde handler i europæisk topfodbold. 

AF KRISTIAN PARIS

Snart er der jo ikke nogen grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Se bare så sommerens vanvidshandel, hvor PSG købte Neymar fri af hans kontrakt med Barcelona for over 1,5 milliarder kroner. Oven på det fulgte rygter om, at Barcelonas stjerne, Lionel Messi, var på vej til Man City i endnu dyrere handel.

Nu er den gal igen – i hver fald med hensyn til store spillere og store penge – dog er det blot Real Madrid frem for Barcelona.

Det drejer sig om kongeklubben, der længe har været på jagt efter en ny angriber. Klubben solgte ellers i sommers Alvaro Morata, der blev Chelsea dyreste indkøb til dato, og lige nu har de ‘kun’ Benzema, der kan indtage 9’er positionen på Zidanes mandskab.

Og i følge mediet Don Balon har de spanske mestre udset sig Tottenham profilen Harry Kane som den kommende spydspids for klubben.

Harry Kane ærgrer sig efter en chance mod West Ham.. (Getty Images)

Men det vilde består her i, at klubben faktisk også har en back up plan, hvis den transfer skulle gå i vasken. Her har de nemlig udset sig Premier League konkurrenternes Marcus Rashford fra Manchester United.

Selvom den unge englænder blot er 19 år gammel, forlyder det, at han allerede er blevet kontaktet af Crisiano Ronaldo om et skifte til kongeklubben.

 

Den unge landsholdsspiller har indtil videre spillet 8 kampe i Premier League i denne sæson med to mål og tre assists til følge. Derudover har han spillet to kampe i Champions League – dog uden at score.

Alt i alt har hans spillet over 50 kampe for de røde djævle og lavet over 20 mål.  Ligeledes har han spillet 13 landskampe for England med to mål til følge.