ISLINGTON, ENGLAND - AUGUST 10:  Jack Wilshire of Arsenal looks on during the Official Premier League Season Launch Media Event held at Market Road pitches on August 10, 2016 in Islington, England. (Photo by Alex Broadway/Getty Images)

Jack Wilshere var engang Arsenals helt store håb, men han har været plaget i fuldstændig ekstrem grad af skader, hvilket har sat en stopper for hans udvikling. Nu kan han være på vej væk fra Arsenal.

I hvert fald skriver Sky Sports og flere andre engelske medier, at Arsenal er klar til at lade Jack Wilshere skifte til en anden klub på en lejeaftale.

Selvom Jack Wilshere har været fit de to seneste kampe for Arsenal, så har han måttet se til fra bænken og er siden blevet skiftet ind i 2.halvleg. Det tyder altså ikke på, at han er tiltænkt en plads i startopstillingen hos Arsenal, der er villige til at lade ham finde en anden klub i denne sæson, hvor han kan få spilletid.

Arsenal har to dage til at finde en mulig destination for Jack Wilshere, inden transfervinduet lukker onsdag klokken 23, engelsk tid.

Jack Wilshere er et produkt af Arsenals ungdomsakademi og har spillet for Arsenal, siden han var 9 år.