Repræsentanter for den italienske storklub, Juventus, er blevet set sammen med en af Uniteds store offensive stjerner, der åbenbart er ved at forlade klubben til fordel for det sydlige støvleland. 

AF KRISTIAN PARIS

Det forlyder via Premium Sport, at Juventus’ vice præsdient, Pavel Nedved er blevet set sammen med Uniteds franske unge angriber, Anthony Martial, i London i sidste uge, da italierne fra Torino var en tur i landet for at møde Tottenham Hotspurs i CL.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

United forventes dog ikke at ville af med den franske landsholdsspiller, men det rygtes, at de er villige til at sælge ham for omkring 550 millioner kroner.

Den tidligere Monaco spiller har haft det svært i denne sæson. Han har ikke helt fået den førsteholdsfodbold som han kunne ønske sig – specielt ikke under Jose Mourinho.
Derfor har han for det meste spillet som indskifter og som back up for offensivprofiler som Juan Mata, Marcus Rashford, Jesse Lingard og Alexis Sanchez, der spiller samme position som Martial.

Med så mange om så få pladser kan det meget vel være, at vi ser Martial forlade Old Trafford til sommer i jagten på mere regelmæssig førsteholdsfodbold.

Angriberens kontrakt står lige nu til at udløbe i 2019, hvis altså ikke de kan overtale ham til at forlænge den.

Selvom Martial ikke har været en fast del af Mourinhos startende 11 i denne sæson, er han med stor sandsynlighed stadig en del af den franske landsholdstrup, der til sommer tager til VM i Rusland.

Andre nyheder, der rører sig i United er, at de netop har 2-1 til Sevilla i Champions League i går aftes. Det har sat manager, Jose Mourinho under pres, men klubben skal dog betale dyrt for at komme af med portugiseren, der først har kontraktudløb i 2020.