Radiostationen, Catalunya Radio, som anses for værende et velinformeret medie rundt omkring i Barcelona, slog torsdag aften fast, at der i øjeblikket er stor sandsynlighed for, at Neymar skifter til PSG i dette transfervindue.

PARIS, FRANCE – FEBRUARY 14:Neymar of Barcelona FC in action with Marco Verrati of PSG during the UEFA Champions League Round of 16 first leg match between Paris Saint-Germain and FC Barcelona at Parc des Princes on February 14, 2017 in Paris, France. (Photo by Antoine Gyori/Getty Images)

Den velinformerede radioavis kunne i aftenens program afsløre, at der i øjeblikket er stor sandsynlighed for, at Neymar forlader Barca denne sommer til fordel for PSG.

Paris Saint-Germain skulle være overbeviste om, at en handel er i hus, og at man med Neymars accept betaler hans frikøbsklausul på intet mindre end 222 millioner euro.

Endvidere melder radioen, at den helt centrale person i denne transfersaga er Neymars far. Det er almindelig kendt, at faren skulle ordne det kontraktmæssige, men nu tyder meget på, at det også er brasilianerens far, der har en stor finger med i spillet i det måske kommende skifte til PSG.

Læs også: Blaise Matuidi mødes med agent for at diskutere sommertransfer til Serie A

Ifølge Catalunya Radio skulle han allerede have forhandlet og underskrevet et dokument med PSG, som sikrer ham selv langt over 40 millioner euro, hvis sønnike skifter til den franske klub.

Også i 2013, hvor Neymar skiftede til Barcelona, modtog faderen et beløb på 40 millioner euro, og nu ser det ud til, at han igen kan komme til at tjene fedt på sønnens klubskifte.

Udover Catalunya Radio, melder Mundo Deportivo, som indtil videre har benægtet, at Neymar skulle være på vej væk, at han netop kan være på vej væk. Dermed erkender begge de store aviser i Barcelona nu, at Neymars skifte til PSG er en reel mulighed.

Læs også: Bayern til interesserede klubber: Så mange penge skal I slippe for vores guldfugl