Af Anders Lang Jensen

Manchester United har et stort mål for sæsonen, og det er at vinde den finale i Europa League mod hollandske Ajax, der skal spilles i den svenske hovedstad Stokholm.

Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images

Et nederlag i finalen betyder ingen Champions League til næste sæson, hvilket er Jose Mourinhos største målsætning for sæsonen. For ifølge engelske The Sun mister the red devils svimlende £50m, hvis de ikke formår at slå Kaper Dolberg og hans Ajax-hold i finalen på Friends Arena i Sverige.

United har ikke været i det forjættede land nemlig den prestigefyldte Champions League i denne sæson. Men hvis man ender med at kvalificerer sig, får man fingrene i det de eftertragtede TV-penge og sponsorindtægter.

Hvis man modsat taber finalen, er det 2. sæson i træk, at holdet på Old Trafford heller ikke får æren af at løbe ind til den klassiske hymne på stadion.

Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images

Ifølge avisen har Adidas en klausul i kontrakten med United, som er £750m værd. Hvis holdet ikke formår at spille sig til Champions League, skal United betale £21m retur til Adidas. Altså en form for straf i bøde, skriver avisen.

Hvem skal Mourinho hente i sommerens transfervindue ifølge dig? Der kommer en indtægt, hvis man slår Ajax i finalen. Kampen sparkes i gang d. 24. maj i den svenske hovedstad.